b&b planckaerts

Ben je op zoek naar een programma. Het klopt inderdaad dat er voor onze BBs op dit moment geen beschikbaarheden meer zijn tot eind 2022.


Pin Op Ardennen

Hoewel ze graag de BB in 2021 hadden geopend draaide dat toch een beetje anders uit.

. Alle programmas van A-Z. Goede tijden slechte tijden heeft gemiddeld 15 miljoen kijkers. Ondanks dat het kasteel nog ver van af is dromen de Planckaerts al weg bij een volledig gerenoveerd kasteel.

In de hoogtijdagen genoot BB hoge kijkcijfers met een gemiddelde van 12 miljoen. Boekingen van onze BB staan open en het gaat hard. De BB-eigenaars logeren deze week in Brabant en Limburg.

Zoek op alfabetische volgorde in dit overzicht. We krijgen op dit moment héél wat mailtjes te. Onderweg naar Morgen had consistente kijkcijfers maar haalde met de laatste aflevering met moeite 300000 kijkers.

Hopelijk tot snel. De agenda die u hier kan consulteren wordt dagelijks aangepast deze is aangevuld tot eind 2022. Maar Mathias heeft goed nieuws.

Gemiddeld haalde ONM 500000 kijkers in de laatste jaren. Om het kasteelgevoel al te ervaren besluiten ze een breugelfestijn te organiseren in een van de. Elk heeft zo zijn eigen idee hoe de verschillende ruimtes ingedeeld moeten worden.

U kan voorlopig enkel nog nieuwe boekingen doen voor de chalets maar gelukkig zijn daar nog heel wat mogelijkheden -.


Een Volgt Familie Planckaert Voor Nieuwe Reeks Chateau Planckaert Tellmemore Media Familie Avontuur Kasteel

0 Response to "b&b planckaerts"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel